Tuin sfeervol inrichten

Een tuin die niet opgeknapt is en verwaarloosd eruit ziet kan vervelend zijn. Hier kun je namelijk niet lekker in ontspannen en kun je hier ook geen gasten ontvangen. De tuin moet juist een plek zijn waar je kunt ontspannen en waar je het gezellig moet hebben. Hiervoor kun je de tuin opnieuw inrichten en kun je ervoor zorgen dat de tuin gezellig wordt. Kijk hierbij naar het ontwerp van de tuin en kies bijvoorbeeld voor een moderne inrichten of juist voor een abstracte. Zo kun je eventueel ook een moodboard maken en kan dit je veel inspiratie geven en kun je erachter komen wat je wilt hebben. Kies je voor een groene tuin met veel bloemen en planten? Welke planten wil je nu eigenlijk in de tuin hebben? Al deze vragen worden beantwoord in dit artikel, lees hem daarom grondig door.

Toscaanse jasmijn winterhard

Planten en bloemen zorgen ervoor dat er meer sfeer in de tuin komt. Een groene tuin kan een goed gevoel geven en ervoor zorgen dat je hier beter kunt zitten. Welke planten wil je precies hebben? Er zijn verschillende planten en bloemen die je in de tuin kunt laten zetten. Wel moet je goed kijken naar de verschillende seizoenen en wil je kijken naar een plant die winterhard is. Op deze manier kan de plant niet in de wintermaanden dood gaan en zou dit zonde zijn van je aankoop. De Toscaanse jasmijn winterhard is ideaal en kun je gebruiken als een klimop. De plant is prachtig en in bepaalde maanden komen er witte bloemen uit de plant, daarnaast is de plant groot. De Toscaanse jasmijn winterhard kun je verwerken in de heg en kan dit er mooi uitzien.

Star of Toscane

Naast de jasmijn die witte bloemen laat bloeien kun je ook kijken naar andere kleuren. Door meerdere kleuren te hebben in de tuin, kun je er meer sfeer aangeven. Zo heb je de star of Toscane en is dit de ideale klimop klant die je kunt aanschaffen. Voor 20 euro heb je deze plant al en heeft deze plant een zachtgele kleur. Daarnaast zijn de bloemen zoet en fris van geur en blijft de plant in de winter goed groen. De star of Toscane kan ongeveer 4 meter hoog worden en daarom wordt het gezien als een klimop plant. De bloeitijd van de plant is ook lang en vooral tussen mei en september kun je de bloemen van de star of Toscane zien.

 

Geef een reactie