Handig op een evenement

Je gaat een evenement hosten. Dit brengt de nodige lijstjes met zich mee. Een lijstje met eten en drinken, een lijstje met een tijdschema, een gastenlijst, een lijstje met de kosten, een lijstje met de inkomsten; maar geen lijstje met wat handig is om over te beschikken voor je evenement. Nou, daar gaat verandering in gebracht worden. Wij weten precies wat handig van pas komt op een evenement en delen dit dan ook maar al te graag met jou. Hier lees je wat deze dingen zijn en hoe ze van pas kunnen komen voor je evenement op elke mogelijke wijze.

Percolator

Percolator? Wat een moeilijk woord! Klopt, maar de toepassing van een percolator is eigenlijk heel makkelijk. Wat dit apparaat doet is simpelweg het warmhouden van dranken. Koffie, thee, glühwein, chocomelk; het kan er allemaal in en het blijft er gloeiend heet in. Men kan zichzelf da bedienen door middel van een tapje aan de percolator. Deze percolators zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Tot wel 15 liter zijn ze beschikbaar, ideaal voor grotere evenementen. Of je nu een schaatswedstrijd, een borrelavond of een schooluitje organiseert; een percolator is een must-have. Door een dubbele wand vindt er nauwelijks warmteverlies plaats en doordat hij beschikt over (meestal dan) rvs-onderdelen maak je hem ook weer zo schoon. 

Tap

Een tap is een essentieel onderdeel van een goed feestje of een leuke borrel. Het bier moet stromen, en dat moet de hele avond het geval zijn! Als je dit wil faciliteren is een biertap een must, dat is het eigenlijk sowieso wel. Het is gemakkelijk, mensen kunnen het namelijk zelf bedienen. Mocht je dit niet zien zitten, zet je iemand achter de tap. Een tap is namelijk niet moeilijk te bedienen. Zorg dat diegene de twee vingers schuim aanhoudt et voila; je biertap is geregeld. Toch? Nee, bijna! Voldoende bier is ook wel een harde eis. Regel daarom bijtijds genoeg fusten. 

Geluidsinstallatie

Een geluidsinstallatie is ook wel zo leuk. Op een feestje speel je hier de leukste muziek op af op een hoog volume, bij een borrel zorg je voor een achtergrond functie. Mocht iemand willen spreken, zorg je dat er een microfoon aanwezig is. Iedereen kan dan zijn of haar belangrijke speech zijn of haar schedel laten binnendringen. Mocht je het echt leuk willen maken, faciliteer je ook nog karaoke. 

 

Geef een reactie