Mijn aankopen van het jaar

Het aantal digitale aankopen nam de afgelopen jaren al gestaag toe. Dat is niet raar, want mensen vinden het steeds normaler om via webwinkels items te bestellen en het gemakkelijk thuis te laten bezorgen. Naar de stad gaan om te winkelen werd gedaan als gezellige activiteit met vriendinnen of je moeder. Deze trend is door de corona crisis alleen nog maar toegenomen. Iedereen zat veel thuis. Daarnaast werd er minder uit eten gegaan en andere activiteiten voor het plezier gedaan. Ook werd er minder (ver) op vakantie gegaan. Al deze zaken hebben ervoor gezorgd dat er meer gespaard werd. Zodoende namen de digitale aankopen alleen maar meer toe. In deze blog bespreek ik wat ik het afgelopen jaar allemaal gekocht heb en waarom.

Kleding

Uiteraard heb ik het afgelopen jaar diverse kledingitems gekocht. Dit doe ik meestal in de sale of met black friday zodat de prijzen net wat voordeliger zijn. Zo heb ik een leren jasje gekocht. Dat scheelt kwalitatief toch een groot gedeelte en gaat zodoende ook veel langer mee. Ook heb ik grote maten jurken gekocht voor mijn moeder. Daarnaast heb ik een lange rok gekocht.

Schoenen

Tijdens black friday heb ik ook een aantal paar schoenen gekocht. Zo heb ik een paar comfortabele hakken gekocht. Ook heb ik een paar sandaaltjes met hakken gekocht. Daarnaast heb ik twee paar sneakers gekocht. Een wit paar dat ik in de zomer wil dragen en een beige paar dat goed bij een nieuwe blouse past. Zo kan ik de komende jaren er weer goed op vooruit.

Elektronica

Mijn buren zijn het afgelopen jaar veel aan het verbouwen geweest. Dit was in combinatie met thuis werken geen ideale combinatie. Daarnaast was het ook vervelend als je een moment van rust wilde hebben. Zodoende heb ik een koptelefoon gekocht die een noice cancelling functie heeft. Deze zorgt ervoor dat ik de geluiden van het boren niet of nauwelijks meer hoor. Tot nu toe ben ik hier heel blij mee, zeker als de buren de muur weer eens aan het toetakelen zijn. Daarnaast is het voor het kijken van films ook een mooie toevoeging, doordat de kwaliteit van het geluid veel hoger is dan met de normale oortjes of een reguliere koptelefoon. Verder heb ik dit jaar qua elektronica niet veel aankopen gedaan. Mijn laptop en mobiel konden gelukkig nog een jaartje mee. Ook met de televisie ben ik nog tevreden, dus deze hoeft ook gelukkig nog niet vervangen te worden.

Geef een antwoord